07.10.2019 | Categorie : Beurzen

Digital & Automated: de agenda van de toekomst van de mobiliteitsindustrie

Railway Forum Berlijn


Wij hebben voor het eerst van 01-10 t/m 02-10-2019 deelgenomen aan het Railway Forum in het Estrel Kongresshotel Berlijn. Het Railway Forum wordt beschouwd als de toonaangevende conferentie van de spoorwegsector en dit jaar stond centraal het motto "Digital & Automated: de agenda van de toekomst van de mobiliteitsindustrie".

Als een van de 135 exposanten in de Innovation Exhibition presenteerden wij op onze stand onze producten en probleemoplossingen voor de spoorwegindustrie. De focus lag hier op onze integratie-compatibele gereedschappen (DAPTIQ) en op de volledig automatische kalibratiebank (perfectControl).

We waren verheugd over de ongeveer 1.100 conferentiedeelnemers van het management en vakspecialisten uit de transportindustrie en vooral over het feit dat wij een lezing gaven over "Industry 4.0 – bevestigingsoplossingen in de praktijk".

Wij legden uit wat onze DAPTIQ-oplossingen zo bijzonder maakt en hoe gereedschappen van verschillende fabrikanten gemakkelijk met elkaar kunnen worden verbonden. Hierdoor kunnen gegevens worden verzameld, geconsolideerd, geëvalueerd en in real-time worden gebruikt voor optimalisatie om bevestigingen nog veiliger en efficiënter te maken.

Als u meer wilt weten over de netwerkmogelijkheden, kunt u op verzoek meer informatie ontvangen van onze STAHLWILLE-experts op het gebied van digitalisering, netwerken en Industrie 4.0.

Neem contact met ons op, om te weten te komen wat DAPTIQ kan betekenen in uw bedrijf.

Contact