31.03.2023 | Categorie : Producten

De nieuwe elektronica-tangen


vijf precisiegereedschappen

Werken aan fijnmechanica en elektronica vereist naast de nodige deskundigheid en vaardigheid met name één ding: nauwkeurige, betrouwbare en ergonomische gereedschappen waarmee je zelfs in een kleine ruimte de fijnste onderdelen feilloos kunt vastpakken, verplaatsen en positioneren. De nieuwe elektronica-tangen van STAHLWILLE zijn precies voor dit doel ontwikkeld: vijf precisiegereedschappen die in hun respectieve toepassingsgebieden niets te wensen overlaten. Daarnaast worden ze gekenmerkt door hun buitengewoon lange levensduur.

Voor alle toepassingen: Op dit moment verkrijgbaar: zijsnijtang, mini-zijsnijtang, voorsnijtang, voorsnijtang met schuine kop en platbuigtang voor elektronica.

Perfect te hanteren: Goed in de hand liggende materialen, optimale ergonomie en gemakkelijk te bewegen scharnieren met dubbele bladveren verminderen de krachtspanning bij het snijden en grijpen.

Nauwkeurig en duurzaam: Doorgestoken scharnier en inductief geharde snijkanten garanderen een bijzonder hoge snijcapaciteiten en een zeer lange levensduur.

Beproefde kwaliteit: De vier snijtangen voldoen aan de industrienorm DIN ISO 9654. De platbuigtang voldoet aan de richtlijnen van DIN ISO 9655

 

OOK IN SET – alles onder controle!

De nieuwe elektronica-tangen zijn fzonderlijk of in set verkrijgbaar. Als set zijn ze perfect en veilig ondergebracht in een schuiminlay van het beproefde Tool Control System (TCS). Dankzij de brede greepuitsparingen kunnen de tangen ook met handschoenen aan snel worden gepakt. De op maat gemaakte uitsparingen in de signaalkleur geel steken bovendien duidelijk af tegen het zwart van de inlay. Je ziet in één oogopslag of de set compleet is. Op deze manier wordt het vervelende verlies van gereedschappen vermeden!

Leer meer