10.09.2019 | Categorie : Producten

MANOSKOP® 766 DAPTIQ

Veiligheid. Geïntegreerd.


Dankzij de geïntegreerde radiografische module kan de MANOSKOP® 766 DAPTIQ bidirectioneel communiceren met andere gereedschappen, apparaten en het Production Planning And Control System (PPC) en op deze manier instructies en instellingen ontvangt. Ideaal voor een Industrie 4.0 productieomgeving.

Dit heeft een doorslaggevend voordeel voor de gebruiker: hij kan zich volledig concentreren op de uit te voeren taak. Hij hoeft geen aanpassingen meer te doen. Voor het bedrijf zijn de voordelen nog groter: productieprocessen zijn efficiënter, de menselijke factor als bron van fouten wordt in veel processtappen geminimaliseerd en een consistente hoge productkwaliteit wordt verzekerd. Tegelijkertijd worden opleidingstijden gereduceerd. En: het PPC kan automatisch alle gegevens uitlezen die nodig zijn voor de waterdichte wettelijke documentatie.

INTELLIGENT

De MANOSKOP® 766 DAPTIQ is de ideale momentsleutel voor een zeer flexibele, semi-geautomatiseerde omgeving. Geschikt voor integratie en industrie 4.0 dankzij bidirectionele open source interface en radiografische module.

NAUWKEURIG

De MANOSKOP® 766 DAPTIQ zendt signalen met extreem korte intervallen. Dit geeft de PPC een nog gedetailleerder beeld van het huidige aanhaalproces en kan, indien nodig, gecontroleerd ingrijpen.

GESCHIKT VOOR INTEGRATIE

STAHLWILLE geeft alle besturingscommando's van de MANOSKOP® 766 DAPTIQ vrij. De systeemintegrator aan de kant van de klant kan die besturingscommando's gebruiken die nodig zijn om het gereedschap naar wens te integreren in de productieworkflows.

 

Andere voordelen

  • Elektromechanisch. De MANOSKOP® 766 DAPTIQ biedt het beste van twee werelden: absolute nauwkeurigheid, een breed scala aan programmeermogelijkheden en documentatiemogelijkheden dankzij intuïtieve digitale technologie. En het goede gevoel van een echte, mechanische klik.
  • Documenteren.  Alle aanhaalgegevens kunnen volledig automatisch radiografisch worden uitgelezen en opgeslagen in de bedrijfssystemen. De MANOSKOP® 766 DAPTIQ zorgt voor een hogere procesefficiëntie en veiligheid.
  • Flexibel. Twee meetstanden (aanhaalmoment/draaiingshoek).
  • Multisensorisch. Akoestische en optische evaluatie van elke boutaanhaling.
  • Exact. Dankzij een zeer lage weergave-afwijking (± 2% aanhaalmoment; ± 1% draaiingshoek)