10.09.2019 | Categorie : Producten

Reading Station DAPTIQ

Compleet. Efficiënt.


Please accept marketing-cookies to watch this video.

Het Reading Station DAPTIQ van STAHLWILLE herdefinieert de gereedschapinventarisatie. Op toepassingsgebieden waar regelmatige controle op compleetheid van essentieel belang is, zorgt dit systeem voor meer veiligheid en efficiency. Zij kan eenvoudig aan ERP- of Warehouse Management systemen worden gekoppeld en levert betrouwbare gegevens over de in het te controleren opbergsysteem aanwezige gereedschappen. Gelijktijdig dalen de investeringskosten.

De reden: in tegenstelling tot traditionele inhoudscontrole-systemen, laat het Reading Station DAPTIQ, ontworpen samen met de sterke ontwikkelingspartner Nexess, toe om het grootste deel van de controle-technologie te centraliseren. Het hoeft maar één keer te worden aangeschaft en werkt met elke DAPTIQ-opslagoplossing. De gereedschapswagen 95VA DAPTIQ bevat bijvoorbeeld slechts een kleine hoeveelheid radiotechnologie naast RFID-getagde gereedschapssets en is daarom goedkoper om aan te schaffen in vergelijking met andere gereedschapswagens met inhoudscontrole.

Een ander voordeel van het Reading Station DAPTIQ, dat wordt beschermd door verschillende patenten: aan de binnenkant is de 95VA DAPTIQ volledig beschermd tegen externe storingen tijdens de compleetheidscontrole. U kunt het resultaat van de registratie van het gereedschap niet beïnvloeden. Tenslotte is het systeem geschikt om in korte tijd zonder fouten honderden gereedschappen te controleren.

INVESTERINGSVRIENDELIJK

Het Reading Station DAPTIQ is zodanig ontworpen, dat gereedschapsopslag-en transportoplossingen van verschillende groottes kunnen worden gecontroleerd. Om de kosten laag te houden.

FLEXIBEL

In tegenstelling tot optische controle-oplossingen kan de plaatsing van de gereedschappen in de opslagoplossing op elk moment worden gewijzigd.

VEILIG

RFID-technologie is volwassen en is een van de veiligste controlesystemen op de markt. Dankzij kleine RFID-chips kan bijna elk gereedschap worden gecontroleerd.

NETWERK

Het Reading Station identificeert de gereedschapswagen en de aanwezige gereedschappen. Het resultaat van de controle is onmiddellijk beschikbaar voor het verbonden ERP- of Warehouse Management systeem voor verdere verwerking en documentatie.

 

Gereedschapswagen 95VA DAPTIQ: overige voordelen

  • Ruim: eenvoudig uitneembare schuifladen met kogelgelagerde geleiding.
  • Doordacht: het drieledige veiligheidsconcept voorkomt omkippen, automatisch openen tijdens het rijden en toegang door onbevoegden.
  • Toegankelijk: schuifladen kunnen volledig worden uitgetrokken - voor het gemakkelijk pakken van het gereedschap en meer overzicht.
  • Robuust: een degelijke constructie en hoogwaardige materialen zorgen voor duurzaamheid.

Please accept marketing-cookies to watch this video.
STAHLWILLE - READING STATION DAPTIQ