10.09.2019 | Categorie : Producten

SmartCheck DAPTIQ

Flexibel. Verbonden.


Nauwkeurige meettechniek in een compacte, robuuste behuizing – nu ook voor netwerk.

Het SmartCheck DAPTIQ testapparaat heeft een interface en maakt gebruik van RFID-technologie om andere gereedschappen te herkennen wanneer ze binnen bereik zijn. Dit verlost de gebruiker van overbodige verwerkingsstappen, garandeert een snellere inspectie en zorgt ervoor dat de meetgegevens altijd correct worden toegewezen aan het juiste gereedschap.

DRAAIBAAR

SmartCheck laat zich voor elke individuele gezichtshoek optimaal instellen. Want niet alleen het display, maar ook de displayhouder en de basis zijn 180° draaibaar.

VEILIG

Het testapparaat SmartCheck DAPTIQ meet niet alleen zeer nauwkeurig, maar zendt zijn meetresultaten op verzoek naar het CAQ-systeem.

COMPACT

Het testapparaat kan overal worden neergezet en kan aan de muur worden gemonteerd.

ONAFHANKELIJK

Voor gebruik op werkplekken zonder stopcontact. Naast de netstroomadapter functioneert het apparaat ook op batterijen (4 x AAA of 1 x 9V-blok, incl. adapter).

 

Overige voordelen

  • Nauwkeurig: Een weergaveafwijking van slechts ± 1 % garandeert zeer betrouwbare meetgegevens.
  • Robuust: De geïntregreerde optische en akoestische overbelastingsbeveiliging zorgt voor de bekende STAHLWILLE duurzaamheid.
  • Startklaar: Door de geïntregreerde transducer met groot meetbereik kan onmiddellijk worden begonnen.
  • Individueel: Drie gebruiksmodi (track, first peak, peak hold) en drie meeteenheden (N·m, ft·lb, in·lb) staan ter beschikking. Aanhaalmoment en toleranties voor het evalueren van meetwaarden kunnen individueel worden ingesteld.
  • Divers: SmartCheck is in 4 bereiken verkrijgbaar: 1 - 10 N·m, 10 - 100 N·m, 40 - 400 N·m en 80 - 800 N·m.