18.09.2020 | Categorie : Producten

Steekringratelsleutel nr. 17 – maar dan anders!

De steekringratelsleutel nr. 17 – nu verkrijgbaar in meer maten – maar ook in een platte uitvoering, nr. 17F.


Perfect is, wanneer iets goeds nog beter wordt.

De nr. 17 Open-Ratch steekringratelsleutel is nu ook verkrijgbaar in de maten 21, 22 en 24 mm. De geïntegreerde ratel met twaalfkant voor gebruik rechtsom of linksom heeft een werkhoek van 5°. Het verchroomde oppervlak met de STAHLWILLE round-finish zorgt voor voldoende grip, zelfs met vuile handen.

En het beste is dat deze sleutel nu ook beschikbaar is als nr. 17F  in een platte uitvoering in de maten 8 t/m 19, 21, 22 en 24 mm.

De belangrijkste onderscheidende kenmerken in één oogopslag:

  • Ringkant 15° gebogen
  • Omschakelbaar d.m.v. drukknop

  • Ringkant plat
  • Omschakelbaar door de sleutel om te draaien

Beide steekringratelsleutels (17 en 17F) zijn verkrijgbaar in een handige set in een robuuste roltas - of losse maten.

Sterk en zeer taai.

Er zijn veel sleutels verkrijgbaar. Maar bijna geen die zo goed doordacht zijn als STAHLWILLE sleutels. De antislip-afwerking betekent dat al onze sleutels comfortabel in de hand liggen, zelfs wanneer ze langdurig worden gebruikt en wanneer hoge krachten worden uitgeoefend.

Lichter. De groef langs de schacht elimineert materiaal waar er geen spanning is en concentreert het waar het nodig is. Vergelijkbaar met het principe van een H-balk in de bouw, extreme draagkracht en maximale buigsterkte worden bereikt met een lager gewicht.

Nauwkeuriger. Onze zeer strakke productietoleranties en reproduceerbare dimensionale nauwkeurigheid zorgen ervoor dat de ene STAHLWILLE-sleutel gelijk is aan de andere. Op deze manier zitten zowel de bek als de ring altijd nauwkeurig passend op de bout en zorgen voor een zo perfect mogelijke krachtoverbrenging.