10.09.2019 | Categorie : Producten

TORSIOTRONIC

Geweldig uniek.


TORSIOTRONIC – hierachter verschuilt zich 's werelds eerste elektromechanische momentschroevendraaier. Het gepatenteerde mechanisme met kogelmechanisme klikt hoorbaar en voelbaar wanneer het beoogde aanhaalmoment wordt bereikt. Daarbij meet het gereedschap zo nauwkeurig, zoals alleen een elektronisch aanhaalmomentproduct dat kan. Fijntandratel, veel programmeeropties en een micro-USB-interface maken van de TORSIOTRONIC het ideale gereedschap wanneer documentatie van de werkstappen vereist is, lage momenten moeten worden aangehaald of complexe afloopschema’s moeten worden gevolgd.

UNIEK.

De eerste elektromechanische momentschroevendraaier op de markt – combineert de nauwkeurigheid van de elektronische meting met de bekende mechanische "klik".

FIJNVERTANDING.

Geïntegreerde 80-tands bitratel voor een werkhoek van slechts 4,5 ° en dus zeer nauwkeurig werken – ideaal voor moeilijk bereikbare verbindingen.

VEILIG.

Na de klik voorkomt het doorslipmechanisme het onbedoeld overschrijden van het ingestelde aanhaalmoment en de overtrekken van de bout.

BRILJANT.

Duidelijke weergave van alle relevante informatie over een helder en accu vriendelijk OLED-kleurenscherm-leesbaar vanuit vrijwel elke hoek.

LINKS EN RECHTS.

Aanwijzend of klikkend – beide modi zijn zowel linksom als rechtsom mogelijk.

ALTIJD KLAAR VOOR GEBRUIK.

Lange levensduur van de batterij door standby-modus. De batterijen zijn snel en gemakkelijk te verwisselen.

DOCUMENTATIE.

Slaat tot 2.500 aanhalingen en sequenties op voor het later uitlezen en documenteren op de PC m.b.v. een geïntegreerde micro-USB-interface.

EENVOUDIG INTUÏTIEF.

Korte opleidingstijd dankzij bijna zelfverklarende bediening en een eenvoudig te begrijpen menustructuur.

 

Overige voordelen

  • Verkrijgbaar in vier uitvoeringen voor verschillende bereiken: 12-120 cNm, 30-300 cNm, 60-600 cNm en 100-1000 cNm.
  • Drie bedrijfsmodi en optisch, akoestisch en haptisch stopsignaal. Optische evaluatie van de boutaanhaling door de verkeerslichtkleuren in het display en LEDs aan de zijkant.
  • Het ergonomisch ontworpen convexe handvat maakt moeiteloos werken mogelijk en is bestand tegen oliën, vetten, brandstoffen, remvloeistoffen en Skydrol.
  • De eerste in een familie: STAHLWILLE ontwikkelt continu het portfolio van elektromechanische momentchroevendraaiers door.