ONDERNEMING


Een onderneming als STAHLWILLE, met zijn traditionele wortels stevig verankerd in eigen bodem, maar met een brede internationale aanpak, zal altijd genoeg nieuws te vertellen hebben. Deze pagina bevat up-to-date informatie over zowel de onderneming als het merk.

Made in Germany sinds 1862

Lang voordat "Made in Germany " werd gebruikt als waarborg voor kwaliteit, erkende Eduard Wille dat de hoogst haalbare kwaliteitsnorm de sleutel was tot goede ontwikkeling en productie. Op de locatie van het bedrijf in Wuppertal-Cronenberg zette hij een van de modernste gereedschapssmederijen in Europa op. Zijn producten genoten al snel een uitstekende reputatie.

Succes wordt bereikt door mensen

Vanaf het begin is STAHLWILLE een verantwoordelijke werkgever geweest - de oprichter zelf heeft begrepen dat zelfs het beste product waardeloos is als de werknemers zich niet volledig inzetten voor hun taak. Sindsdien delen de mensen bij STAHLWILLE - nu meer dan 600 - dezelfde passie voor gereedschappen.

Compromisloos trouw aan onze geografische wortels

Als een van de weinige ondernemingen in de gereedschapbranche is STAHLWILLE verbonden aan Duitsland als productielocatie. Wij zijn van mening dat het alleen hier mogelijk is om de naleving van onze ambitieuze kwaliteitsdoelstelling te kunnen garanderen: elk product moet de waarden die in de normen zijn vastgelegd, overtreffen. STAHLWILLE ontwikkelt en produceert met behulp van de modernste processen op drie locaties in Duitsland.

Verkoop en distributie - wereldwijd

55 procent van de productie exporteert STAHLWILLE naar meer dan 90 landen. Het bedrijf levert aan een wijdverbreid netwerk van distributeurs en heeft eigen verkoopkantoren in de VS en China.

Uitstekend!

De toewijding van STAHLWILLE aan kwaliteit wordt weerspiegeld in verschillende onderscheidingen - een daarvan is de felbegeerde "iF Design Award " in de categorie Industrial Design. STAHLWILLE is vier keer met deze prijs bekroond: in 2011, 2013, 2014 en 2017. In 2015 werd het bedrijf ook genomineerd voor de "German Design Award ".

Onderneming
STAHLWILLE-demowagens: Knowhow in de kleinste ruimte

Praten over ergonomie, intelligent ontwerp, precisie, tactiek en kwaliteit is één ding... Maar een gebruiker een product van STAHLWILLE laten zien en deze echt vasthouden is totaal iets anders. Met name omdat u dan kunt laten zien hoe het werkt. Daarom bezoeken veel van onze Europese verkoopcollega's de klanten met de volledig uitgeruste, mobiele...

Details
Onderneming
STAHLWILLE komt met nieuw corporate design

Dit jaar viert STAHLWILLE zijn 160-jarig bestaan. 160 jaar waarin we met onze pioniersgeest altijd naar maximale kwaliteit en nauwkeurigheid hebben gestreefd. In deze traditie markeert het jaar 2022 niet alleen een speciaal bedrijfsjubileum, het is tegelijkertijd het jaar waarin ons merkbeeld en corporate design een complete facelift heeft...

Details
Onderneming
STAHLWILLE heeft de licentie om te kalibreren.

STAHLWILLE heeft in een vroeg stadium het belang van normering en kalibratietechniek erkend. In 1997 heeft het bedrijf als eerste momentsleutelfabrikant in Duitsland de accreditatie van de Duitse Kalibratie Dienst ontvangen. En daarmee de licentie om de meetgrootte aanhaalmoment naar de nationale normaal te herleiden en het afgeven van...

Details
Meer nieuws