07.07.2023 | Categorie : Onderneming

STAHLWILLE-demowagens: Knowhow in de kleinste ruimte


Praten over ergonomie, intelligent ontwerp, precisie, tactiek en kwaliteit is één ding... Maar een gebruiker een product van STAHLWILLE laten zien en deze echt vasthouden is totaal iets anders. Met name omdat u dan kunt laten zien hoe het werkt. Daarom bezoeken veel van onze Europese verkoopcollega's de klanten met de volledig uitgeruste, mobiele STAHLWILLE-demowagens.

Ons hele assortiment kan op een paar vierkante meter worden bekeken. Van ergonomisch handgereedschap tot intelligente opslagoplossingen, innovatieve momentsleutels en test- en kalibratietechnologie: Overal waar de indrukwekkende STAHLWILLE-demowagen stopt, komen handelspartners en professionele gebruikers meer te weten over onze productportfolio en zien ze zelf dat onze gereedschappen en oplossingen een klasse apart zijn.

Een kijkje in de demowagen van onze Poolse collega's

Advies en kalibratie ter plaatse

Nog meer! Onze deskundige collega's van het mobiele presentatieteam adviseren u op individuele basis. Ze beantwoorden vragen en helpen bij het vinden van oplossingen. Als speciale service kalibreren ze momentsleutels zelfs direct in de demowagen.

En verder: we blijven uitbreiden, want we vinden het belangrijk dicht bij onze klanten en de markt te blijven!