DE NIEUWE PROMO 22/23

Kijk snel naar de aanbiedingen

 

 

 

 

 

NAAR DE FOLDER

 

 

 

 

BOUTEN AANHALEN
MET EEN MOMENTSLEUTEL

Ooit gehoord van het punt waar de kracht wordt overgebracht en de steekmaat?

 

LEES ARTIKEL NU

 

 

ZOMERactie

 

Steekringratelsleutels

in sleutelhouder

 

NAAR DE FLYER

 

Tool-Check
Momentsleutels -
Wat zijn de
verschillen?

 

NAAR OVERZICHT

Service

Producten

Nieuws

Scholing

DAPTIQ

De verbonden dimensie van handgereedschappen.


DAPTIQ van STAHLWILLE is vooruitstrevend: DAPTIQ producten kunnen niet alleen communiceren met andere DAPTIQ producten, zij kunnen ook communiceren met de controle- en bewakingssystemen in hun specifieke werkomgeving.

DETAILS

Zoek Dealers

STAHLWILLE Kennisportaal

Spectrum
Bouten aanhalen met een momentsleutel

De gebruik van een momentsleutel wordt altijd aangeraden als een verbinding met een vast aangegeven aanhaalmoment moet worden vastgedraaid. Wanneer de momentsleutel juist is ingesteld, klikt hij bij bereiken van het aanhaalmoment, resp. geeft hij het juiste  aanhaalmoment weer. Hiermee is aan een belangrijke basisvoorwaarde voor het realiseren van...

Details
Producten
De nieuwe gereedschapswagen TTS 93/6A

De TTS 93/6A gereedschapswagen is het nieuwe startmodel in de serie en kenmerkt zich door excellente functionaliteit, is goed uitgerust en heeft een attractief design. Bij STAHLWILLE sluiten wij geen compromissen. Daarom heeft onze nieuwste gereedschapswagen - de TTS 93/6A - veel functionaliteit van de beproefde TTS serie.

Details
Producten
De nieuwe STAHLWILLE catalogus

Onze nieuwe STAHLWILLE productcatalogus is vandaag verschenen, met een informatief overzicht van ons assortiment. Op meer dan 390 pagina's presenteren wij naast onze vertrouwde professionele gereedschapsoplossingen ook onze nieuwe producten, zoals de elektromechanische momentschroevendraaier TORSIOTRONIC en de mini fijntandratels.

Details
Meer nieuws

Klantenreacties

"Je weet niet hoe precisie voelt totdat je STAHLWILLE gereedschappen in je hand hebt gehouden."
"Ik weet dat STAHLWILLE gereedschappen duurder zijn. Maar hun nauwkeurigheid, het ergonomische design en de efficiency maken het de moeite waard. "
"Als het om momentsleutels gaat wil ik up-to-date zijn. Daarom vertrouw ik op STAHLWILLE."
"Sinds we STAHLWILLE gebruiken moeten we onze gereedschappen veel minder vaak vervangen. Kwaliteit betaalt zichzelf terug."