12.12.2022 | Categorie : Onderneming

STAHLWILLE komt met nieuw corporate design


Please accept marketing-cookies to watch this video.

Dit jaar viert STAHLWILLE zijn 160-jarig bestaan. 160 jaar waarin we met onze pioniersgeest altijd naar maximale kwaliteit en nauwkeurigheid hebben gestreefd.

In deze traditie markeert het jaar 2022 niet alleen een speciaal bedrijfsjubileum, het is tegelijkertijd het jaar waarin ons merkbeeld en corporate design een complete facelift heeft ondergaan. Markanter, progressiever, authentieker en vooral meer klantgericht dan ooit tevoren. Zeker van onze toekomst en helemaal in de zin van Eduard Wille, onze oprichter.

Voor ons is het nieuwe corporate design meer dan alleen een nieuwe look. Het slaat een nieuw hoofdstuk van onze geschiedenis open. Centraal staat daarbij het nieuwe logo, met de familienaam weer in het middelpunt, dat met dezelfde aandacht voor detail ontwikkeld is als onze gereedschappen.

Het aangepaste kleurenschema en de nieuwe typografie onderstrepen onze technische expertise. Dichter bij de klant zijn betekent voor ons niet alleen de beste service bieden, maar ook betrouwbare communicatie die dicht op de toepassing zit. Daarom hebben we ook een nieuwe, moderne beeldspraak ontwikkeld. Overtuig u zelf:

Van harte welkom bij het STAHLWILLE van vandaag. En kijk vol verwachting uit naar wat er nog komt!

Please accept marketing-cookies to watch this video.
STAHLWILLE - TOOLS THAT INSPIRE